moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

... bez názvu ...

     Po jednej prebdenej noci prišla druhá a následne aj tretia. Uvedomovala si, že jej život preteká pomedzi prsty. Do prehrávača vložila obľúbené CD a ľahla na posteľ. Dávala si do súvislosti veci posledných dní, ktoré už dávno nepatrili do kategórie teens ........ alebo áno? Robila jednu hlúposť za druhou, ale pritom cítila, že je to to, čo jej chýbalo. Už dávno nemala ten úžasný pocit, ktorý jej dával istotu a vedomie, že aspoň niekto ju má rád. Vždy musela bojovať o lásku ... o trocha pochopenia ... o to čo chcela a teraz .......... teraz je to tak veľmi blízko a súčasne tak ďaleko. Skrýva sa za svoj tieň a snaží sa premýšľať hlavou, ale nejde to. Pri strete ich pohľadov sa triasla. Bola ako školáčka, ktorá nevie, čo bude zajtra. A ani to nevedela ......... alebo áno? Nedopadne to dobre.

     Po líci jej stekajú slzy. Zimomriavky prebehli po tele a miestnosťou zavial vietor, ktorý razom schladil všetko, čo mu stálo v ceste. Pri myšlienke na zajtrajší deň sa roztriasla a zavŕtala hlboko pod perinu. Zaspala a s ňou aj všetky tajné sny a túžby.


úlet z reality | stály odkaz

Komentáre

  1. krasota
    jeej krasny pribeh mozes pisat viac takych mne sa thake weci pacia mozno aj preto ze som tenegerka..
    publikované: 05.09.2008 13:19:56 | autor: weroniqa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014