moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...

... vyznanie ...

Chcela by som Ti povedať, že láska bolí.

Chcela by som Ti denne šepkať tie krásne slová, ktoré patria len dvom.  

                Chcela by som Ťa hladiť po tvári a objať Ťa v ťažkých chvíľach.

Chcela som Ti povedať, že Ťa milujem.

     Chcieť ... ako to slovo nenávidím a nenávidím aj samú seba, pretože to nedokážem a som zbabelá. Milujem človeka, ktorému som to nepovedala a pritom to chcem kričať do sveta. Utápam sa v slzách a nádejách ... "veď on raz na to príde sám". NEPRÍDE!!!

     Láska skutočne bolí a aj vtedy, keď nás hladká po tvrári. Jej teplé dlane nás zohrievajú a naše srdce plesá. Jej úsmev nás hladí a v očiach sa rozjasní iskrička, ktorá je ukrytá hlboko v nás.

     Viem, že tieto riadky a slová už nie sú len moje tajomstvo. Nie sú v mojej škatuľke ukryté pod posteľou ... a nie sú jediným kľúčom od mojej ubolenej duše.

Ale viem jedno, že aj keď si tieto riadky budeš čítať, nebudeš vedieť, že sú tvoje.

Milujem Ťa a predsa nenávidím, lebo je to tak ťažké.

Ďakujem však osudu, že mi pomohol násť práve Teba. Ďakujem, že si sa stal súčasťou môjho JA.


ja | stály odkaz

Komentáre

  1. NICE
    Pekný článok,taký úprimný.... obča mám aj ja také problémy ako ty ale pokúšam sa byť ku každému úprimná,alebo to vykecám nejakej kamoške ,tá druhej a ..... až sa to dostane k môjmu milovanému... :D .... PODľA MňA by si mu mala nejako poslať lístok,anonymný a popísala mu svoje pocity... potom další a další a v keždom by si o sebe neco napísala... napríklad sprav si e-mailovu adresu z ktorej nabude veieť kto si, takú ktorú nepozná nik len ty a tak mu to nemá kto povedať od koho to má... :))) .....ja by som to robila takto, ak mu to vlastne chceš povedať lebo nemusíš chcieť...tak zatiaľ čaw a mohla by si klknúť na www.pestera.blog.sk ???prípadne dopísať nejaký komentár??? díky moc :)))
    publikované: 05.05.2007 07:51:41 | autor: pestera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. maly komentar
    no slubil som ze tento vytvor okomentujem lenze nic vhodnejsie mi cely den nenapadlo :-l ... taka jedna poznamka: si si ista ze na to neprisiel? si si ista ze na to chce prist? si si ista ze chces aby na to prisiel? raz som cital take chlapske pravidla pre zeny (a snad aj ty) kde bolo uvedene pravidlo c. 1 (vlastne vsetky mali c.1) a hovorilo ze je jedno ake naznaky a narazky pouzijes, muz to aj tak nepochopi. plati jednoduche priamo k veci ;-)
    publikované: 05.05.2007 21:21:55 | autor: vasi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014