moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

12.6.2007

     Dnes bol pre mňa šialený deň. Pôvodne tu tento článok nemal čo robiť, ale keďže "človek mieni, ten hore meni", tak preto je tu. Píše sa mi ťažko, pretože slzy, ktoré padajú do môjho lona v túto chvíľu, sú veľmi bolestivé. Bolia a bodajú priamo v srdci. Ale zaslúžim si to. Koledovala som si o to ... a "kto vysoko lieta, hlboko padá".

     Sklamanie a pravda zvyknú byť často kruté. Hlavne vtedy, ak je to človek, ktorému veríme. Ale ja neviem, čo je pravda. A kde ju mám zistiť, keď ja už neverím ani sama sebe? Ani svojmu obrazu v zrkadle ... čo ak klame a to, čo tam vidím nie som ja? Čo ak je to len prelud, a tým ma chce zrkadlo ochrániť. Blbosť jak traky ...

    Chcem kričať do sveta ako som sa sklamala, ako ho nenávidím. A to nie je prvý v poradí. Prečo robím stále tie isté chyby??? Prečo? Veď ja si ich plne uvedomujem. Tak prečo ma ten hore trestá? Spravila som niečo zlé? Ublížila som niekomu? Neviem ... ja už neviem nič. No viem, že si to niekto škaredo odnesie. A bojím sa, že to budem ja. Pretože moje činy sa vždy obracajú proti mne.

 


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

  1. hm...
    budem k Tebe trochu tvrdsi...ze si nasledky za svoje ciny odnesies Ty, na tom nevidim nic zvlasne ani nepochopitelne (hm...preco asi som Ti to prave takto napisal?)...ale mam taku predtuchu ze si to odskace aj par ludi, ktori za nic nemozu :(
    publikované: 13.06.2007 14:00:08 | autor: vasi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014