moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja ... žeby časť numero uno?

Asi by sa patrilo po tých dlhých dňoch napísať aj niečo o sebe ... aaaaaa prejaviť moje sebectvo ako tvrdia o mne iní :P

     Chcela som začať niečím ohurujúcim, ale pomaličky mi dochádzajú slová. Ľudia sa ku mne postupne začínajú otáčať chrbtom a ostáva len ten základ, ktorý pri mne stál vo všetkých mojich ťažkých chvíľach.

     Takže pekne po poriadku ... Narodila som sa vtedy, kedy som sa ... veď to je teraz jedno. No žijem niekde úplne inde. Celý svoj život som vyrastala v krásnom meste, ktoré má svoju históriu opradené jahodami. Asi viete, o ktorom meste rozprávam ... áno je to Prešov. Metropola Šariša, piva, pekných dievčat :D ale aj chlapcov (aby sme nikoho neurazili) a čo ja viem čoho všetkého ešte. A hlavne na vás bude dýchať jeho história zo všetkých kútov ... až na skleník, ktorý si pred dvoma či troma rokmi nechal postaviť náš súčasný pán primátor a o ktorý sa stále súdi s historikmi. Nuž mne je to tak šuma fuk. Ale mesto sa mi páči.

     A tak nechajme mesto mestom, veď kto ho chce spoznať, tak sa k nám vyberie na prieskum aj sám. No radšej sa vrátim k sebe :) Narcis nie som a nie som ani stred vesmíru, takže asi sa nebudem vedieť pochváliť.  Ale predsalen to skúsim. Počas základnej školy ma naši nútili hrať na klavír a tancovať balet. A keďže ja som bola to dobré a poslušné dievčatko, tak som to vydržala 8 rokov, čo sa počíta za prvý cyklus. Aké to má pre mňa výhody? Že ak by som ukončila druhý, tak by som mohla svoje nadanie učiť malé detičky. No mne sa už nechcelo, a preto som skončila na gymnáziu, kde som nerobila nič. No nič ako nič ... asi rok som bola mažoretka, ale s tým sa nechválim :) Nuž a po gymnáziu prišli trpké chvíle rozhodovania sa. Ako 17 ročné dieťa som nemala šajnu kam sa ďalej poberiem. A prišla otázka: "Kam na vysokú školu?" Myslím, že tak sa volá aj jedna kniha, ktorú študujú všetci stvrtáci :) To, čo ma ťahalo hádam najviac bola vojenská akadémia ... ale keďže som ovplyvniteľný človek, tak som prihášku zahodila cestou na poštu ... a teraz to ľutujem. Na "hnojarinu" ma nechceli, a tak som po vzore svojej mamky vyštudovala učiteľský smer. Presnejšie učiteľstvo pre prvý stupeň. A myslím, že som aj celkom rada, lebo deti sa mi stali osudom :) A keďže som nekľudné dieťa a potrebujem stále so sebou niečo robiť, tak mi počas vysokej školy učaroval folklór, ktorému sa ešte stále snažím venovať naplno :) Popritom sa túlam svetom a našim krásnym krajom a s foťákom na krku objavujem jeho krásy. To čo ma stále láka je armáda ... takže ak ma stretnete v maskáčoch, tak sa prosím nezľaknite :)

     Ak som na niečo z mojho života zabudla, tak to dopíšem inokedy ... lebo teraz sa idem trocha povenovať kvetinkám, ktoré mi za moju lásku a opateru venujú aspoň voňavý kvet ;)


ja | stály odkaz

Komentáre

  1. Vies ze
    ja ked som sa zoznamil s Netopiericou som nemal rad PO... a to preto lebo som sa tam straaaasne nudil... ale cim viac tam za nou z BA chodim tym viac sa mi aj PO paci... vlastne dnes sa mi paci velmi, je to prekrasne mesto :)
    publikované: 11.05.2007 16:34:10 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. TP
    vdaka za pekne slova o PO. Je to tak, ze predsudky su obvykle najsilnejsie, ale kto nezazije ... nevie. Ako mne pride PO este taky nevinny a malo skazeny oproti BA :)
    publikované: 11.05.2007 16:47:25 | autor: Yzma (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Po je fajn mesto
    a je tam i neskutočne lahodná pizza.:)
    A kvietočky treba veru zalievať a lístočky pohladiť :)
    publikované: 11.05.2007 16:56:43 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. teide.. de je tam ta lahodna pizza
    lebo ja som skusil v PO dost pizzerii ale najviac mi chuti pizza z redboxu :)
    publikované: 11.05.2007 16:58:55 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Típí..priamo
    v centre,na poschodí,vedľa nejakého klubu 66 či 69 alebo 96..už si nespomínam,ale naproti je penzión Albert
    publikované: 11.05.2007 17:01:09 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  6. teide... budem to musiet
    ist pozret ked budem nabuduce v PO
    publikované: 11.05.2007 17:02:37 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  7. to je La cuca :)
    a hej je to klub 69 predtym 54 a oproti je neptunova fontana :D
    publikované: 11.05.2007 17:05:16 | autor: Yzma (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Típí..myslím že pani
    Netopierová to musí poznať,hrá sa tam i billiard,je to na poschodí a chodí tam vraj najviac hostí..ale ozaj tam fajn varia či pečú,či ak osa vlastne pizza robí :)
    publikované: 11.05.2007 17:05:27 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  9. díky Yzma
    tak tak..to je ono :)
    publikované: 11.05.2007 17:06:28 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  10. nz
    rado sa talo :)
    publikované: 11.05.2007 17:08:47 | autor: Yzma (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014