moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo práve Yzma?

Yzma je jedna z rozprávkových postáv z produkcie Walt Disney, ale aj moja prezývka. ...

     Ahojte všetci, čo ste sa dostali akokoľvek k tomuto blogu. Na úvod vás teda všetkých vítam. Dúfam, že sa tu budete cítiť dobre a hádam sa z tých mojich písmenok raz niečo dobré vykrištalizuje.

     Asi by vás zaujímalo prečo taký nick, blog a podpisy. Ono to bolo ťažké a od začiatku fungovania na nete som použila už množstvo rôznych prezývok. Môj prvý kontakt s netom nastal na strednej škole, kedy sa vo fabrikách a školách začali používali počítače s OS Windows, ktoré aj tak nefungovali spoľahlivo a rýchlo ako tieto. I keď aj u týchto nie je vždy všetko v poriadku :) Nuž technika pokročila, ale dnes už to iné ani nebude ... no vrátim sa k tým svojim prezývkam. Mnohí ma poznali ako Medulienku, no napokon sa ustálila skrátená "sestra" Meduška. Nuž a tú si už každý prispôsobil ako len chcel. Dodnes ma niektorí z kamarátov nenazvú ináč. No a táto súčasná vznikla len tak. Z nudy mojej sestry, ktorej som priniesla z tábora rozprávku "Není král jako král!" (Dpoporučujem pozrieť a hlavne ľudom, ktorí si o sebe myslia, že nie sú ani trošičku namyslení a zahľadení so seba.) V tejto nevinnej rozprávke figurovala intrigánska postava Yzma. Dodnes neviem, prečo mi to prischlo, ale aspoň sa na tom z času na čas pobavíme. A aby ste mali predstavu ako taká rozprávková Yzma vyzerá, tak vám ju ukážem.

 

tak toto je tá slávna Yzma :)

 

     Čo bolo na tom všetko naj? Nuž to, že "Yzma je živý dôkaz toho, že dinosauri na našej planéte ešte nevymreli." K tomu asi niet, čo dodať :) Ale nie, žeby som bola taká stará a vráskavá, no vraj je to preto, lebo som taká chudá. I keď ja si to ani troška nemyslím. Verím však, že ma nebudete prirovnávať práve k tejto postavičke.


ja | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014