moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mám Ťa rád ... no trocha ináč ...

"Ty ma nemáš rád!" ... "Ja Ťa mám rád, no trocha ináč."

     Neviem, čím to je, ale dni sa míňajú za dňami rýchlejšie ako by mali. Leto sa sa dostáva pomaly do druhej polovice a s ním aj všetky letné radovánky. A to, čo sa deje s niektorými ľuďmi, mi nedáva zmysel.

     Sedela som doma a čakala, kým zazvoní telefón. Ozve sa alebo opäť budeme obaja trucovať doma? Ešte stále sme nemali doriešené problémy z pred pár týždňov. Už je to štrnásť dní, no mne sa to stále vidí ako včera. Odišiel tak rýchlo ako prišiel ... a s ním aj jeho vysvetlenie. To pre istotu neprišlo vôbec. A tak som čakala ... Nervozita mi prúdila v celom tele a ja som nevedela, čo skôr. Vonku pršalo a ja som stále čakala na jednu hlúpu SMSku, ktorá mi mala oznámiť, kde a kedy sa stretneme. Je to tu ... dnes ho uvidím po tak dlhej dobe. Rozochvela som sa ako taká najväčšia pubertiačka. Ako keby som mala opäť 15 a na krku prvú skutočnú lásku. Stále je to pre mňa človek, ktorý je niečím výnimočný a pritom tak vzdialený.

     Po dlhom večeri a chvíľach strávených v jeho náručí, som sa opäť ocitla doma ... sama ... a bez vysvetlenia. Jediné, čo padlo ... a to aj tak na margo mojich hlúpych otázok bola veta, ktorá znela do ticha tmy. "Ty ma nemáš rád!" Jeho ruka prestala razom sledovať krivky môjho tela. Pozrel sa na mňa a odvetil ... "Nebuď hlúpa, veď ja Ťa mám rád." Tak túto vetu som od neho počula prvýkrát a možno aj posledný.

. . .


ja | stály odkaz

Komentáre

  1. nadpis ma zaujal,ako aj cely prispevok
    no, leto sa realne mina... a preto sa usmej a uzivaj si ho:)))
    publikované: 27.07.2008 15:05:47 | autor: Raven (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Raven :)
    ďakujem pekne ... dnes som si po tých neskutočných dňoch "tmy" konečne užila trocha slniečka ... a neviem, či je dobré, keď sa navonok budem usmievať a pritom moje srdce plače stále viac ... hádam ho to raz prejde.
    publikované: 27.07.2008 17:42:28 | autor: Yzma (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ten pocit poznam viac, ako si dokazes predstavit
    mala som obdobie, kedy som chcela, aby si ludia mysleli, ze mi je fajn. nenavidela som otazky "Co si taka smutna? co sa deje?" tak som sa nasilu usmievala, pricom moje srdce plakalo. ale teraz.... teraz sa tvarim podla nalady, nemienim nic zakryvat, a hlupe otazky razne odbijam:)
    publikované: 27.07.2008 18:51:43 | autor: Raven (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ten pocit pozná asi väčšina z nás.
    Len problém je ten, že ja nič neviem zakryť, takže sa tiez tvárim podľa nálady ... a ked mi trocha preskočí, tak z toho majú kolegovci riadnu šou :)
    publikované: 27.07.2008 19:21:45 | autor: Yzma (e-mail, web, autorizovaný)
  5. lol
    pubertiacke zalezitosti. zivot sa nema riesit, zivot sa ma zit... a yzma, tej by prospelo, ak by si nasla nepubertiacky vztah.
    publikované: 19.08.2008 17:00:38 | autor: vladca chacharstanu (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. vladca chacharstanu
    ako ... pozri sa moj zlaty ... ja uz davno nemam 15 a co to som si preskakala ... neries moj zivot.
    publikované: 19.08.2008 17:14:44 | autor: yzma (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. lol^2
    no a co, ze uz davno nemas 15. fyzicky vek nemusi byt totozny s mentalnym vekom... a tebou tie hormony plieskaju ako najate.
    publikované: 02.09.2008 17:38:47 | autor: vladca chacharstanu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014