moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo milujem vs. čo nenávidím 2

Pokračovanie ...

Dnes by som chcela rozobrať niečo, čo mi náhodou vnukol cez ICQ-čko kamarát. Takže priateľka vs. milenka. Tu nemôžem povedať, že niečo nenávidím či skôr milujem. Ale ak sa nad tým zamyslíme, mnoho mužov sa dostáva do takejto situácie a to len preto lebo si nevedia spraviť pokoj vo svojej duši. Pretože rozhovor, ktorý vznikol pred časom medzi mnou a mojím kamarátom ma trocha zarazil. Keď sa pozriem spätne, rozprával o svojej snúbenici ako keby ani neexistovala a dnes? Veď len si prečítajte :P      (formality typu ahoj, ako sa mas? atď ... som si dovolila vynechat :))

ja: este chodis na korcule?
on: hej jasna vec
on: neviem ci aj dnes nepojdem s janou na chodnik
ja: :)
sa len preto pytam, ze som ta davno nevidela "lietat" 
on: sak toto
ja: inac sa dnes ukazal nakoniec celkom fajn den :) tak mozno vybehnem aj ja ... este uvidim

ja:
a ak nie, tak potom pekne "lietanie" prajem
on: no uvidime tak dik a papa zatim
on: keby ze zoberes suknu ta ta mozem aj dakde pod mostom prehnut
ja:
jasne, na korcule nosim bezne sukne :P
on: hehe oki tak neskor ale ne pred mojou janou hehe
on: :-[
on: o:)

A keď sa nad tým tak zamýšľam, tak ja som nikdy nemala šťastie na chalanov, ktorí by to so mnou mysleli vážne. Tých pár výnimiek, čo boli ani nepočítam a týmto sa im ospravedlňujem ;) Poväčšinou všetci chceli jedno a párkrát som si vyskúšala aj to, aké to je robiť druhé husle. Ak mám povedať pravdu, tak to nie je nič moc. No hádam raz príde ten, čo mi povie "mám ťa rád" a stane sa presne to, o čom spieva Sarah Connor vo svojom songu From Zero To Hero :) Ale to sa asi deje len v rozprávkach a tak to radšej prenechám snívajúcej polovičke môjho JA.

Chcela som ďalej pokračovať niečím zaujímavým, ale nič nič mi mometálne nenapadá :( Hádam, keď prevetrám hlavu, tak mi niečo dôjde :)


z každého rožka troška :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014