moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo milujem vs. čo nenávidím

Tento článok som sa rozhodla napísať s tým, že ho budem postupne dopĺňať, pretože je veľa vecí, ktoré teraz na povrch nevyskočia, ale v celku sú dosť dôležité.

     Nenávidím úradníkov ... a ak som niekoho urazila, tak sorry, ale to, čo sa deje v tomto štáte je hrozné. Kvôli tomu, že ma môj bývalý zamestnávteľ na centrále zabudol odhlásiť zo Sociálnej poisťovne ... si musím pekne krásne zaplatiť 2 týždne do zdravotnej poisťovne a celý rok sa mi nezapočíta do dôchodku. A to len pre sprostý jeden dátum a pre chybu nejakej úradníčky, ktorá ma v centrále na starosti všetkých zamestnancov z celej republiky ... Viem, že nie som s takýmto prípadom prvá a ani posledná.

     No na druhej strane milujem všetkých ľudí, ktorí majú otvorené srdiečko pre toho druhého. Možno nemám na nich tak často šťastie. A ja som tá hlúpučká, ktorá si myslí, že keď svoje srdiečko otvorím ja, tak aj ten druhý. No často sa to nedeje. A ľuďom, ktorí to vedia vyjadrujem vďaku a môj obdiv.

Asi by som mala pokračovať tým, čo nenávidím, ale trocha poruším hierarchiu :)

     Vysoký tlak verzus nízky tlak... Znie to čudne ak dám do súvislosti tieto slová, ale je to tak. Milujem, keď je vonku krásne, svieti tam slnko a vtáci spievajú alebo naopak, ak praská zmrzutý sneh pod nohami. Vravím o tlakovej výši, takže aj o vysokom tlaku a teda o krásnom slnečnom počasí. A tá druhá stránka ... no tú nenávidím odkedy mám krvný tlak permanentne pod priemerom a každý deň sa mi točí hlava. Čo s tým nevie nik,  pretože mne už nepomáhajú ani osvedčené lieky ako káva :D

Je toho ešte veľa, ale to hádam nabudúce ;)

čokoláda vs. čokoláda

telenovela vs. "sitkom"

rodičia vs. deti


z každého rožka troška :) | stály odkaz

Komentáre

  1. z pravneho oneho
    mna len zaujima, ze preco sa ti ten rok nezapocita...
    publikované: 10.06.2007 21:13:49 | autor: ps (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ps
    z pravnej stranky je to uz poriesene a nebolo to tak, ako mi to vravela uradnicka na UPSVaR
    publikované: 10.06.2007 22:34:53 | autor: Yzma (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014