moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

24.4.2007

     Hmm ... Dnes je a asi ešte stále bude taký čudný deň.  O piatej som mala ísť ku kamoške a ešte tu vysedávam ... a to len preto, lebo sa jej presunuli v škole hodiny. Nuž ja s tým nič nenarobím. Ja som len ten, ktorému sa vraví pomocná ruka. Ale zvykám si na túto novú úlohu celkom fajn.

     Od rána ma ktosi len naháňa, ale ja ich mám dnes všetkých na háku ... Veď, čo by som sa rozčuľovala pre také somariny. Okrem toho mi žrali nervy susedovi robotníci, ktorí mali pustené rádio dosť nahlas a popritom nič nerobili, len sa hrali so psom, ktorého sa bojí polovica našej ulice :) Sama som sa na tom smiala, ale ako videjko by to nebolo zlé. "Zlý pes skrotený robotníkmi". Názov to nie je až taký strašný, ale ... ale. Radšej túto tému necháme tak ... lebo nieviem, kto všetko si to prečíta :)

     A tak som sa radšej vybrala na korčule. Trocha som zmokla, ale to je úúúúúplne nič, lebo také smiešne prehánky ma nemôžu odradiť od športu. Veď celý deň iba sedím doma a váľam šunky :D No poviem vám všetkým, že asi starnem alebo čo to, lebo som došla po takmer 2 hodinách domov zničená a nevvládala som sa hnúť.

     Ďalšia vec, ktorá ma dožierala ... bol bager, ktorý robí neskutočný hluk. A ja som si chcela trocha oddýchnuť po ťažkom športe, no nedalo sa. Nuž vidieť, že sa všetci naokolo ponáhľajú stavať si svoje hniezdočka lásky :)

     Aaaaaa práve začal hokej. Tak som zvedavá, čo chlapci vymyslia. Ale ja i tak idem pokopať záhradku, lebo som to dostala príkazom ........

     A čo bude večer? To ani nechcem radšej vediet :D


čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014