moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MSR v tanečnom športe 2008

dnes po dlhej dobe a rovno článok z majstrákov STT z Popradu *článok je písaný z pohľadu diváka, keďže ja sa venujem inému druhu tanca*

    Po dlhej dobe sa mi podarilo utiecť pred robotou, povinnosťami a trocha sa povenovať napätej situácii počas MSR. Tí, ktorí takéto situácie poznajú, mi určite dajú za pravdu, že to napätie a hustnúca atmosféra počas každého kola k tomu neodmysliteľne patria.

    Po zhliadnutí štartovnej listiny som skonštatovala, že by to nemuselo zle dopadnúť. Nuž bola som presvedčená, že by to mohlo skončiť aj v náš prospech, ale ... ale to si nechám na neskôr.

Napätie, stres a prvé partnerské hádky ... to by asi neboli naši anjelikovia. Rýchly a pohotový tréner však riešil aj tieto maličkosti a decká sa zmenili o 180 stupňov na dve hrdličky. Číslo 76 ... šťastné či ani nie??? Rodičia vyratúvali a ja som sa držala za hlavu.

Roztancko ... zatiaľ valcujú mladších a neskúsených tanečníkov, ktorí len s údivom sledujú svoju konkurenciu. Posledné rady od trénera a rodičov ... "Držíme vám palce, nech už dopadnete akokoľvek, pre nás budete aj tak majstri!".

1/4 finále ... a prvý šok ... polovica tanečných párov si môže zbaliť tašky a odísť domov ... nás sa to netýka a postupujeme so stratou jednoho jediného krížika. "Pán rozhodca, kde ste sa na tangu pozerali???"

Semifinále ... polovica z tanečníkov si vypočuje hymnu ... konkurencia sa díva a fandí. Atmosféra hustne. A keďže sme mali číslo vysoké, čítajú nás ako posledný postupujúci pár do finále.

Finále ... konečne ... čakanie bolo dlhé i krátke zároveň. Ďalšie rady a objatie od trénera. Očný kontakt s trénerom sa udržiaval po každom jednom tanci. Moje nervy to pomaly nevedeli vydržať. Tréner chodil nervózne a iba občas prehodil zopár slov. Po dotancovaní odzneli slová chvály, za čisto odtancovanú súťaž. Už si len musíme počkať na výsledky.

Výsledky ... dlho očakávaná chvíľa ... slávnostný pochod a pochvala tanečníkov zo strany moderátora za dobre odvedenú prácu.

Šieste miesto ... nováčikovia z Lipian

Piate miesto ... ostrieľaný pár a večný súper zo Žiaru nad Hronom (neodpustím si poznámku k dvom dámam z rozhodcovského zboru - nemuseli ste tak okato ťahať ... aj tak im to nepomohlo :P)

Štvrté miesto a zemiaková medaila putuje do Kežmarku

Iniciatívna gratulácia súperovi z našej strany ... veď už aj tak budeme všetci stáť na stupňoch. Záleží už len v akom poradí :)

Tretie miesto ostalo doma v Poprade a my sme si trocha vydýchli ... podarí sa nám to, alebo zasa  ostaneme visieť o vlások???

Druhé miesto - Bratislava - neskrotná radosť a krik na našej diváckej strane ... (no ani tu si to neodpustím a zdvíham varovný prst s tou istou výčitkou k tým istým dámam, ale aj tak im to nepomohlo ... majtrovský titul si odnášame aj tak my :P)

SME MAJSTRI!!!

Prvé miesto a majtrovský titul si odnášame po dlhom lámaní bratislavskej, popradskej a košickej konkurencie do Prešova :)

 

Gratulujeme však všetkým zúčastneným ...

 

PS. nejaké to foto ešte pridám, len musím stiahnuť ;)


trocha elegancie | stály odkaz

Komentáre

  1. blohozelam
    ako uz som spominala gratulujem este raz :) len by som potom cela vidiet aj fotos:) a som rada ze konecne si si na "nas" nasla cas:)
    publikované: 14.03.2008 21:20:21 | autor: natalis (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. LOOOL
    teda krasny clanocek.Bol som na majstrakoch v poprade a teda tam v poprade to vedia krasne zorganizovat.atmosfera uplne super... A k tim dvom damam,myslim,ze si mala na mysli pani paskovu a jagersku... No bodaj by nepomohli kamaratke stele,ked tam ma par zo svojeho TK. /BTW stela nas neustale prehliada,resp. sa na nas ani nepozre.dostat krizik od nej je pre mna takmer nemozne waltz z 5 krizikov 4 tango z 5 -4 slowfox z 5 -3. valcik 5-3 quickstep 5-3 a samozrejme od stely ani jeden x /
    publikované: 30.07.2008 22:52:44 | autor: yxop (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014