moje

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bilancia ... alebo čo bolo fajn a čo bolo treba naprávať.

            Občas si len tak sadnem a rozmýšľam o všetkom, čo som kedy prežila. Teraz je výnimočný čas, kedy sa nám starý rok pomaly prehupne do toho nového. A práve dnes je čas bilancovať ... čas uzatvárať minulé kapitoly a pomaly rozmýšľať nad otvorením novej knihy s osmičkou na konci.
 
            Začnem asi od toho, čoho sa teraz tak rýchlo nevzdám, i keď miestami musím prehltnúť a zaťať zuby ... je to moja práca. Počas roka som si vyskúšala prácu v poisťovni, ktorá mi ani trocha nesedela. Preskákala asi milión výberových konaní a poslala dvakrát toľko životopisov. Nakoniec som zakotvila v autosalóne a svojej práce by som sa už teraz za nič na svete nevzdala. Nemám vďaka nej na nič čas, ale ... asi je to tak lepšie. Ale ľudí, ktorých som tam spoznala by som sa nevzdala za nič na svete.
            Ďalším v poradí sú moje vzťahy ............................. o tých by som tu mohla písať a písať a písať ... ale nebudem vás trápiť hlúposťami. Jediné konštatovanie, čo tu k nim padne je to, že mám šťastie na rovnaké typy chalanov. To sú takí, čo im treba dennodenne podkladať nohu a hádzať tehly na hlavu, aby si konečne niečo všimli. Ale nakoniec si aj tak nič nikto nevšimne :(
            Zdravie, rodina, priatelia ... to sa stále mení. Vždy niekto pribudne a niekto odíde. Ale ten základ ostáva stále so mnou. A ja som im za to nesmierne vďačná.
 
            A preto ... obraciam stránky a píšem nové číslo ... 2008.
 
Vitaj nám nový rok 2008 a prines nám ešte viac nového a dobrého ako so sebou priniesol starý rok 2007.

čo deň dal | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014